Stage bij Else Loof Fotografie

Na een half jaar stage gaat stagiair Jon verder met zijn studie. Wij danken hem voor zijn positieve inzet! Dit is hoe hij terug kijkt op zijn stage periode:

Van begin augustus tot eind januari heb ik stage gelopen bij Else Loof fotografie. Een fantastische ervaring! Ze is een echte allround fotograaf en heeft mij van alles geleerd over diverse soorten fotografie: van het optimaliseren van beelden met de computer, tot het werken met klanten en modellen en het maken van interessante composities.

Het werken met antieke camera’s is een hobby van haar. Ik was verbaast toen mij gevraagd werd om mee te helpen met de cultuurnacht. Bij de cultuurnacht hebben wij toen het ambacht fotografie uitgebeeld met echte camera’s uit de jaren 50. Aan mij was de taak op ter plaatse beelden te ontwikkelen in een donkere kamer, zoals dat vroeger ging. Erg leuk om te doen!

Bedankt Else, dat ik mee mocht lopen bij jouw bedrijf. Je hebt laten zien dat je full time kan werken in het vak fotografie, maar dat je er soms wel lef voor nodig hebt!

Een overzicht van Jon zijn werk en acties tijdens zijn stage periode

Een overzicht van Jon zijn werk en acties tijdens zijn stage periode