Biografie Else Loof

Als klein kind was ik al bezig met fotografie. Gefascineerd door de verbeeldingskracht die het met zich meebrengt. Die nieuwsgierigheid naar verbeelding is mijn werk geworden. Natuurlijk verdien ik mijn brood met fotografie, maar ik beschouw het nog steeds als een professionele hobby. Daarom werk ik nog regelmatig aan eigen projecten zoals Alteration Photography en Doka-Atelier om mezelf continu te blijven ontwikkelen.

Na mijn afstuderen in 2005 aan de Academie voor Kunst en Vorming Sint Joost in Breda ben ik voor mezelf gestart als freelance fotograaf. De opdrachten die ik heb uitgevoerd zijn zeer divers wat mijn werk leuk maakt. Van bedrijfsreportages, journalistiek fotograaf, trouwfotografie tot en met reclamefotograaf en beeldbewerker.

 Al snel ontdekte ik dat ik mijn passie en kennis graag met anderen wil delen. Naast mijn eigen bedrijf ben ik gaan doorstuderen voor docent beeldende kunst en vormgeving. Naast de freelance opdrachten ben ik docent fotografie aan de Fotovakschool. Tevens geef ik als docent fotografie gastcolleges aan leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs.

Bedrijfsfotografie

Een bedrijfsreportage die de sfeer van uw bedrijf uitademt. Voor mij een voorwaarde voor het opleveren van een goede bedrijfsreportage. Essentieel in bedrijfsfotografie is de sfeer. De sfeer van uw bedrijf en de dynamiek moet voelbaar zijn door het kijken naar de foto. Dit betekent dat ik het liefst alles op locatie fotografeer. Iedereen in zijn eigen omgeving, dat geeft de meest natuurlijke foto’s, zonder dat ze ‘te’ gemaakt overkomen. Bedrijfsfotografie is veel omvattend. U kunt mij onder andere inzetten voor: het fotograferen van uw bedrijfsprocessen, werk in beeld , portretten ten behoeve van bijvoorbeeld uw (interne) nieuwsbrief, uw website en (commercieel) drukwerk etc. Van traditionele fotografie tot en met creatieve bedrijfsfotografie en fotografische illustraties. vertelt u uw bedrijfsverhaal beeldend.

Trouwfotografie

Uw trouwdag. Een dag om nooit meer te vergeten. U heeft mooie herinneringen die u met iedereen deelt ‘weet je nog toen we  …’. Uw trouwreportage moet exact hetzelfde zijn. Een weergave van die geweldige dag met al haar emotionele en spontane momenten. Natuurlijk een geposeerde foto is heel mooi en hoort in elk trouwboek. Maar de andere trouwfoto’s zijn juist die spontane (niet geposeerde) momenten. Iedereen die straks door het trouwboek bladert kan de emoties van die dag voelen. Dat is wat ik graag voor u vastleg!

Reportage fotograaf

Naast bedrijfsfotografie of trouwreportages kunt u mij natuurlijk ook inzetten voor andere bijzondere momenten of evenementen die u vastgelegd wilt hebben op foto’s. Neem gerust contact op om samen ideeën uit te wisselen.

Een fotoshoot kado doen?

Informeer naar de mogelijkheden om iemand te verassen met een mooie foto! Zowel zakelijk als privé een mooi geschenk!

Alle foto's op deze website zijn het copyright van Else Loof Fotografie of opdrachtgever. Alle rechten voorbehouden. De foto's mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt. Wenst u een foto te gebruiken? Neem dan contact op via info@elseloof.com