Banner facebook.jpg.jpg

FOTOREIZEN EN WORKSHOPS

Naast mijn bedrijf als freelance fotograaf en freelance docent fotografie bied ik samen met eventmanager Linda van Hulten fotoreizen en workshops aan. Hierin verzorgen we laagdrempelige fotoworkshops waarin je leert wat je allemaal kan doen voordat je op het knopje van je camera drukt. Daarnaast zijn deze workshops geheel gericht op de beleving. Een workshop bij fotoreizen en workshops is tot in de puntjes verzorgd, waardoor je niet alleen meer leert over fotografie, maar ook naar huis gaat met een fijne ervaring.


BIESBOSCH FOTOWORKSHOP

Ga met ons mee naar de prachtige omgeving van de Biesbosch! In deze workshop leer je beter kijken en nadenken voordat je op het knopje van je camera drukt. Deze dag is geheel verzorgd inclusief lunch, hapjes, drankjes de deskundige begeleiding van een professionele fotograaf en een gids die de Biesbosch op zijn duimpje kent!

Je kan deelnemen met alle soorten camera's!

Programma:

09:15 uur Welkom in de Biesbosch te Drimmelen
09:30 uur Stap mee aan boord
10:00 uur Start workshops fotografie ontmoet de thema's: compositie, kleur, kijken en licht
12:30 uur Heerlijke lunch met streekproducten
13:00 uur Al fotograferend de Biesbosch verkennen
15:30 uur Terugvaart naar Drimmelen
16:15 uur Presentatie van de foto resultaten onder het genot van een drankje
17:00 uur Einde van een inspirerende en leerzame dag!

Deelname kost € 149, - p.p. (inclusief lunch, drankjes en een borrel)


KIDS FOTOWORKSHOP

Je favoriete onderwerp om te fotograferen zijn natuurlijk je (klein)kinderen! Altijd zijn er leuke, vrolijke en gekke momenten met kids in de buurt! Maar hoe kun je deze momenten nou zo goed mogelijk vastleggen? Dat leer je in deze fotoworkshop Kids fotografie! Niet alleen leerzaam, maar ook een leuk dagje uit voor jezelf en de kinderen!

Deelname kost €78,- voor 1 volwassene + 1 kind ( inclusief hapjes en drankjes)


VINCENT VAN GOGH FOTOWORKSHOP

 

In deze fotoworkshop leer je beter en bewuster te kijken voordat je op het knopje van je camera drukt en dat-alles geheel in het thema Vincent van Gogh! Zie hoe Vincent de wereld zag en neem dat mee tijdens het fotograferen. Iedereen met een camera kan deelnemen aan de workshop, zelfs met een smartphone.

De workshop vindt plaats in Etten-Leur en wordt gegeven op tal van locaties in Etten-Leur sterven een Raakvlak hebben ontmoet Vincent van Gogh. De workshop is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur.

Programma:

10.00 uur Ontvangst met koffie / thee in de Raadzaal aan het Raadhuisplein
10.30 uur De ontmoeting met elkaar en Vincent
11.00 uur fotografie thema's: compositie, kleur, kijken, licht en verhaal
13.00 uur Vincent van Gogh lunch
14.00 uur Vincent fotografiewandeling
16.00 uur Borrel en presentatie foto's
17.00 uur Einde van een inspirerende en leerzame dag!

Deelname kost € 135, - p.p. (inclusief koffie/thee, lunch en een borrel) 


FOTOREIS KERSTMARKT KEULEN

'S avonds fotograferen met weinig licht, altijd lastig! In de gezellige en sfeervolle omgeving van de meest leuke kerstmarkt van Europa leer je hoe je die geweldige kerstsfeer kan vastleggen. Deze workshop duurt 2 dagen en is inclusief overnachting, hapje en een drankje en professionele begeleiding van een fotograaf.


PHOTOHUNT

Gezellig met elkaar de stad verkennen en stiekem ook nog wat leren over fotografie? Dan is de PhotoHunt iets voor jouw groep! Daag elkaar op een creatieve en spannende manier uit in de strijd om de leukste, origineelste of grappigste foto! Maar let op... Er is ook een mol in het spel!

Deze 3 uur durende fun-activiteit is toegankelijk voor alle leeftijden en is geheel verzorgd door enthousiaste en deskundige professionals. Deelnemen kan al met je smartphone!

De PhotoHunt is 27,50 per persoon, inclusief:

  • Alle benodigde materialen
  • een uitgebreide plattegrond met achtergronden van de stad Breda
  • opdrachten die voorzien zijn van fotografische tips
  • prijs voor het winnende team

Wilt u de workshop uitbreiden met een lunch, diner, boottocht of extra workshop? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden via info@elseloof.com


WORKSHOP LIGHTPAINTING

In deze workshop leer je hoe je kan schilderen met licht! De meest fantastische creaties kan je maken met deze bijzondere fototechniek. Je leert technisch meer over fotografie en daarnaast maak je de mooiste foto's! We gaan een avond lang experimenteren met deze techniek, dus breng je camera en veel creativiteit mee.

Heb je interesse in deze workshop? Stuur dan een mailtje naar info@elseloof.com