_MG_9750.jpg

“Fotografie is wel mijn ding ja. Zo blijven herinneringen net iets beter bewaard”

 

Mijn naam is Geralda Holster, ik ben een ontzettend enthousiaste fotografie student van 19 jaar. In de periode van 5 Februari tot 20 April 2018 loop ik stage bij Else Loof fotografie. Ik wil graag de bedrijfsvoering leren en beter in photoshop leren werken.

 

Mijn passie voor fotografie is al erg vroeg begonnen met het fotograferen van dieren. Nog steeds doe ik dat met veel plezier, maar ik richt mij op het moment ook op het leren van verschillende technieken. Zoals in de studio fotograferen en het werken met een flitser buiten.

 

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding fotografie op het Koning Willem I college in den Bosch. Op dit moment zit ik in mijn 2e jaar en ik heb er ontzettend veel plezier in. Na mijn opleiding wil ik graag zelf een bedrijfje opstarten, het liefst richting de paardenfotografie. 

Ik ben ontzettend benieuwd wat de komende weken mij gaan brengen, maar ik heb er in ieder geval heel veel zin in!